CEIP María Fernández Lara-Sant Boi de Llobregat(Barcelona)

TANCAT PER VACANCES!

Us esperem a tots després de festes.

BON NADAL!!!!

"LA MÚSICA AMANSA LAS FIERAS"

Una cançoneta tranquila, unes boniques imatges... són ideals perquè els més petits tinguin una estoneta de "relax" (i també els pares!). Perfectes per després del bany i abans d'anar a dormir. Per compartir uns moments sense la pressa que sovint arrosseguem tot el dia i l'estrés que moltes vegades encomanem als nostres fills. Seieu davant l'ordinador junts, amb les oïdes preparades per gaudir i la vista a punt per somiar... Les cançons de bressol que sentireu són en diferents idiomes però diuen que la música és un llenguatge universal. Ja veureu que entendreu les històries fàcilment, però potser els nens necessitin que els aneu explicant allò que veuen.
És una feina del grup d'animació rus METRONOME FILM i està dirigit per l'Elizaveta Skvorkova.
Feu clic sobre els diferents països i podreu veure els vídeos.
A disfrutar!

PREPARANT EL NADAL...

Ja estem posant tot a punt per gaudir d'aquest nadal a l'escola. Ara us toca a vosaltres (mares, pares, avis, àvies, tiets, tietes, etc...) fer deures (gràcies a tots per la feina dels reis, els camells i els estels!) amb els vostres nens i nenes i aprendre nadales, jugar a fer cagar el tió, enviar felicitacions... Des d'aquí us recomanem la pàgina de l'EDU365 on podreu trobar informació i activitats per fer des de casa. Només heu de fer clic sobre el trineu!

Ja sentiu l'esperit del nadal...?

CAROLINA I EL TIÓ

ELS NENS I NENES DE P5 ESTEM TREBALLANT UN CONTE: CAROLINA I EL TIÓ.

SI FEU CLIC SOBRE EL DIBUIX EL PODREU VEURE A CASA.


JA SABEU QUÈ DEMANEU ALS REIS?


Si ja sabeu què voleu aquest any i heu sigut molt bons ja podeu fer la vostra carta als reis i escollir entre enviar-la per e-mail o imprimir-la i enviar-la per correo postal.
És molt fàcil! Només heu de fer clic sobre els reis, escriure el vostre nom i arrossegar allò que més us agradi al centre de la carta. Ah, si hi ha alguna cosa que voleu i no hi és no patiu, amb l'ajuda del pare i la mare, podeu escruire el nom dels regals que desitgeu.

FIRA DE LA PURÍSSIMA

Avui ens diem adéu... fins dimecres! Ja ha arribat la fira de la Puríssima i aquest any el cartell l'ha realitzat l'il·lustradora infantil Rebecca Dautremer. Podeu veure una bonica presentació amb algunes de les seves obres fent clic al cartell:


La seva pàgina web, per si voleu saber més: www.rebeccadautremer.com

Que gaudiu de la fira!